Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, în parteneriat cu Universitatea Tehnică a Moldovei, Academia de Științe a Moldovei și A.O. Infogroup, invită studenții, profesorii din instituțiile de învățământ de toate nivelele, cercetătorii din organizațiile din domeniul cercetare și inovare, publicul larg să participe la webinarul „Asistența medicală personalizată”, care va fi organizat în data de 25 septembrie 2023, ora 15:00.
Scopul evenimentului este asigurarea unei înțelegeri mai profunde și detaliate a conceptului și beneficiilor asistenței medicale personalizate,  îmbunătățirea nivelului de informare și înțelegere a asistenței medicale personalizate și promovarea rezultatelor cercetărilor moderne în practica medicală curentă.

Agenda evenimentului

 

 

 

15:00

Mesaj de salut
Valentina Prițcan, dr., conf. univ., prorector pentru activitatea ştiinţifică şi relaţii internaţionale, Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi
 

 

 

15:05 – 16:10

Prezentări

Regimul vegetarian – beneficii, riscuri, argumente pro și contra
Daniela Arama, medic infecționist, cadru didactic, Colegiul de Medicină Bălți

Sindromul metabolic-problema secolului XXI
Marina Naghirneac, medic terapeut, cadru didactic, Colegiul de Medicină Bălți

Sindromul burnout, boala muncii în exces. Cum facem față arderii profesionale prin asistență multidisciplinară personalizată?
Valentina Prițcan, doctor în psihologie., conf. univ., Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi

16:10-16:30 Întrebări, discuții, schimb de opinii

Pentru înregistrare, accesați următorul LINK.

webinar_asistenta_medicala_personalizata